Når jeg fotograferer benytter jeg mig altid af det naturlige lys, fordi det skaber mest liv i billederne og sammen med naturens farver giver det de skønneste øjeblikke.

Når det er sagt, kommer jeg også gerne i Jeres private hjem, hvis I ønsker det. Det kræver dog godt lys fra store vinduer eller lignende for at skabe et godt resultat.

Hjemmebesøg fungerer ofte godt for de helt nyfødte, som ikke kan tages med ud i vind og vejr.


Tag et kig på min portofolio herunder og se hvilke minder jeg har skabt sammen med mine kunder.

KLIK på billederne for at komme til de enkelte gallerier.

Og husk så lige:"Minder for livet, skal man ikke tage for givet"


- 𝓈𝒶𝒻𝑒 𝓉𝒽𝑒 𝓂𝑒𝓂𝑜𝓇𝒾𝑒𝓈


Børn

Vi kender det allesammen. Tiden går så stærkt og inden man får set sig om, er børnene flyttet hjemmefra. Husker du at stoppe op indimellem og puste ud. Være i nuet. Sætte pris på det små ting? Sæt tiden på pause ved at forevige de små - pludselig er de store.

Familie

Både du og dine børn vil sætte pris på billeder af Jer allesammen sammen.

Billeder som viser Jeres kærlighed og stemningen imellem Jer. Billeder som mærkes.

Graviditet

"It's like a blinddate" - bortset fra at du allerede ved at indholdet vil vælte dig bagover at stolthed, kærlighed og varme. Den ventetid, mens baby ligger i maven, er for mange hård og lidt en kamp. Men billeder af den smukke bule, der bar dit livs kærlighed, er værd at forevige. HUSK - der er ingen fortrydelsesret, når først baby er ude.

Nyfødt

Krøllede små fødder. Duften af baby og små knirkelyde i søvne. Altsammen er det noget vi langsomt glemmer. Jeg vil hjælpe dig med at forevige de små søde detaljer, så de for evigt kan mærkes i hjertet.

Skal jeg hjælpe Jer med at skabe minder der vil vare for evigt?


Jeg lytter til Jeres ønsker og sammen kan vi skabe dejlige minder, som kan gemmes i hjertebanken for evigt.