Professionelle billeder giver et visuelt løft. Det er 𝒹𝒾𝓃 investering i din virksomhed.


Dine kunder køber med følelserne. De vil se hvem de køber af - de vil se dig!

Bliv genkendt i mængden, med netop det DU kan!


Sociale medier er mere brugt end nogensinde og det betyder at du skal skille dig ud blandt ALLE de andre og gøre omverdenen opmærksomme på netop DIT brand.


Jeg hjælper dig som erhvervsdrivende med at skabe dragende billeder, der giver din forretning et skarpt visuelt udtryk, der tiltrækker de kunder du ønsker.


Et brand er virksomhedens varemærke og identitet og den rummer alle de faktorer, der gør virksomheden genkendelig for omverdenen.

Når du viser virksomheden frem med eget ansigt, skaber det tillid til din potentielle kunde.

De køber ind på genkendelighed, noget de kan relatere til og autencitet.


Lad mig hjælpe dig med at skabe billeder, der viser hvem DU er og hvad DIN forretning kan tilbyde.


  • Ønsker du at folk skal opleve personen bag profilen, så får vi sammen skabt nogle billeder der viser det udtryk, som du ønsker at vise i netop din virksomhed.
  • Billeder til din virksomheds hjemmeside – heriblandt medarbejder portrætter.
  • Billeder af dine produkter med henblik på salg eller fremvisning.
  • Billeder til markedsføringsmateriale og SoMe.


Kontakt mig for en gratis og uforpligtende samtale om hvilke ønsker du har og hvordan vi sammen kan skabe noget, der giver mening og værdi for netop dig!Jeg kan tilbyde:


  • Flere års erfaring indenfor den kreative fotografiske verden.
  • Nøgleordene hos mig er: Naturlighed og kreativitet.
  • Et detaljeorienteret øje.
  • Humor og godt humør - "at løsne den akavede stemning", hvis du oplever det er angstprovokerende at stå foran et kamera.


Herudunder finder du et galleri af de erhvervskunder, der allerede har taget skridtet mod et stærkere visuelt brand.


Find priser og pakker på din brandingfotografering, længere nede på siden!


Kluns Ringkøbing

Tag en shoppetur med god samvittighed, når du besøger "Kluns Ringkøbing". En lille virksomhed med stort potentiale. Butikken er bugner med lækre genbrugsfund, som ejeren (Louise) selv har håndplukket mellem alt det tøj der indleveres fra private. Uden tvivl luksus secondhand og der ligger så meget god storytelling bag hendes butik.

Billederne skal bruges på hendes primære platform, Instagram. Her bruges de til at vise butikken, ansigtet bagved og til at sende forskellige budskaber til følgerne.Maria Damsgaard Kunst

Imponerende kreative linjer vælter ud af Marias hånd, når hun først går igang.

Mangler du kunst på dine kort til en helt særlig anledning, så kontakt Maria.

Billederne skal bruges til SoMe og er med til at vise hvem der står bag - samt lidt

"behind the scenes".Thast Kommunikation

Dit brand er en fortælling om dig og det du kan tilbyde.

Billederne er med til at skabe en visuel identitet, som er genkendelig for dine kunder og potentielle kunder. Hvis de får et godt førstehåndsindtryk, skaber det tillid og tillid skaber salg.

Stina ønskede primært billeder til hjemmeside og sociale medier.

Her kan det være godt med et varieret udvalg af billeder, så du har flere forskellige til dine forskellige fortællinger.


"Første gang jeg stiftede bekendtskab med Rikke var da jeg vandt en mors dags fotografering hos hende. Min søn og jeg havde aldrig prøvet sådan noget før, så vi var begge lidt generte. Rikke tog det i stiv arm og med grisehat, fjollede lyde og sin pædagogiske tilgang, lykkedes det hende at få nogle rigtig gode billeder. 
Rikke er ikke bare en dygtig fotograf, men også et skønt menneske at være i selskab med. Derfor valgte jeg hende til en brandfotografering til mit eget firma, og det er jeg virkelig glad for. Hun får mig til at slappe af - og det er vigtigt, når man som mig har “kameraskræk”. 
Jeg er slet ikke i tvivl om, at du også vil blive glad for at vælge Rikke som din nye fotograf, uanset om det er billeder til privaten eller din virksomhed. Hun er skøn og god på alle områder, og jeg kan varmt anbefale hende."


Stina, Thast Kommunikation
PJ Production

Et indblik i stemningen på arbejdspladsen. Det æstetiske showroom og hygge til kollegiale arrangementer. Billeder der afspejler virksomhedens æstetiske rammer, der emmer af kvalitet og professionalisme. Tag dine kunder med ind i Jeres univers og lad dem mærke, hvem I er.

Billederne her skal bruges til hjemmeside og markedsføring.

Hertil lavede vi også medarbejderportrætter.“For os er det vigtigt at kunderne ved hvem de har med at gøre. Vi vil gerne give et meget autentisk billeder af hverdagen i vores hus og derfor havde vi Rikke på besøg en dag for at skyde billeder. Vi har brugt billederne på vires hjemmeside og LinkedIn. Værdien af dem og den storytelling vi kan skabe ud fra dem er helt unik.”


Birgitte, PJ Production@sunshine_by_mie

Billederne er med til at skabe dit brand. Fortælle en historie og sætte streg under det budskab, som du ønsker at udtrykke. Billederne viser hvem du er, hvilke værdier du står for og hvad du som menneske og virksomhed, kan tilbyde.

Billederne her skal bruges til Instagram. Billederne er med til at skabe stemning, liv og understrege et budskab!


Fjordgaarden, Ringkøbing

Billeder taget til event på Fjordgaarden i Ringkøbing. Fjordgaarden takkede for den lokale opbakning ved at uddelte 100 billetter til kurbadet.

Billeder skulle afspejle stemningen til eventet og efterfølgende bruges som PR materiale.

EDC Videbæk

Her var ønsket almindelige medarbejderportrætter taget indendørs med samme baggrund og efterfølgende billeder til markedsføring i naturrige omgivelser.

Billederne bruges til at skabe visuelt indhold, der repræsenterer og styrker dit brands identitet. Det kan omfatte billeder af produkter, virksomhedens lokaler, medarbejdere, eller endda stemningsbilleder, der afspejler de værdier du har i din forretning.

Brandingfotografering hjælper med at skabe genkendelighed, professionalisme og tillid til det brand du har opbygget.


Tiny Cozy Store - bæredygtige produkter

Kunden her havde et ønske om fotografering af produkterne i naturen. Naturen og dens farver er med til at give det helt rigtige visuelle udtryk og understøtter virksomhedens værdier."Jeg har brugt Rikke til brandfotografering for en af mine kunder. Både jeg og kunden var mere end tilfredse med resultatet. Rikke er professionel men personlig, og det giver en afslappet stemning til shootet. Rikke er åben for ideer, skæve tiltag og villig til at teste nye vinkler. Jeg kan klart anbefale Rikke og YourBlitz. Det er ikke sidste gang at vi hos Creators Club, vil benytte hende til naturshoots"

Mille, Creators Club


Baking Sins by Lea

Et kig indenfor i en yderst æstetisk café, hvor det er muligt at få alt hvad hjertet begærer. Det skaber tillid til dit brand, når kunderne får lov at se hvem der står bag.

Formålet er at skabe visuelt indhold, der fortæller en historie og giver et indblik i dit brand og dets visuelle identitet.

Billederne er brugt til markedsføring på sociale medier og hjemmeside.


Frisør - Salon Hair

Mere end bare hår. Det skal være en oplevelse for kunderne at træde indenfor i et univers af æstetik og forkælelse.

Disse billeder bliver brugt til markedsføring og oprettelse af ny hjemmeside.


Gaardbageren

Hjemmelavet og smørbagt. Hos Gaardbageren har de hjerte for kvalitet og det kan smages. Billederne skal bruges til SoMe og hjemmeside for at give et indblik i deres stærke håndværk, som kan nydes af alle deres kunder. Deres flotte café og bageri er bygget op på en gammel minkfarm, hvor der har bevaret de unikke deltager fra den gamle stald.


WestWooly - håndfarvet garn

En stor oplevelse var det at tage kameraet under armen og besøge Conny fra WestWooly. Et kreativt og unikt univers på hendes egen ejendom.

Her håndfarver hun eget garn og har sin egen garnbutik på gården.

Conny ønskede billeder, der kunne vise hvem der står bag biksen og at give hendes virksomhed et visuelt løft med billeder til markedsføring på hjemmeside og SoMe.


Klinik Ro og Velvære

Produktfotografering af Sanne hjemmelavede unikke armbånd af sten og krystaller.

I og med klinikken skaber et rum af ro og velvære, skulle billederne afspejle dette. Billederne er skudt på stranden for at opnå et roligt og afslappet udtryk af de fine smykker.


ByVindum blomster kreationer

Et fantastisk blomsterunivers af tørrede blomster i alle regnbuens farver.

Birgit her viser lidt bagom processen, hvilket giver kunderne et indblik i det unikke håndværk hun yder.

Billederne skal bruges til Instagram, hvor det er vigtigt at have nogle skarpe og æstetiske billeder, der kan vise hvad dit brand står for.


CME Skin - tatoveringsfjernelse

Christina er uddannet sygeplejerske og går ikke på kompromis med kvaliteten i hendes arbejde, når hun yder behandlinger til hendes kunder.

En stor del af hendes arbejde, er at skabe tillid. Det kan professionelle billeder hjælpe dig med. Når du tør vise hvem DU er, køber din kunde mere ind på det du tilbyder.

Du fremstår autentisk og det er en vigtig faktor, særligt i fag, hvor man får lavet kosmetiske behandlinger.


Tina Wiberg - sanger

Et stemningsfyldt blik på hvem DU er. Du er med til at vælge hvilen stemning du ønsker, hvor fotograferingen skal foregå. Den skal afspejle dig, det er det vigtigste. Jeg guider dig i forskellige poseringer og i samarbejde med dig, finder vi vejen til at løfte din virksomhed visuelt.

Disse billeder er brugt til udgivelsen af coveralbum og markedsføring på sociale medier.


Er du klar til at investere i din forretning?

Scroll lidt længere ned...

B R A N D I N G P A K K E R


Light-up


For dig der er soloselvstændig og har brug for at snuse lidt til brandingfotografering med ønsket om en god håndfuld billeder, der giver din virksomhed et visuelt boost.


Du får:


Afklaringssamtale, hvor vi afdækker dine behov og ønsker

1 person

1 times fotografering

7 digitale billeder (mulighed for tilkøb)
Din investering:

1799,- ex moms


BOOK AFKLARINGSSAMTALE HER

Level-up


For dig/Jer der ønsker at give virksomheden et løft.

Ved hjælp af professionelle billeder, kan du/I vise dine kunder hvad virksomheden indeholder.


Du får:


Afklaringssamtale, hvor vi afdækker behov og ønsker

2 timers fotografering

20 digitale billeder (mulighed for tilkøb)

Op til 5 personer

Mulighed for to lokationerDin investering:

2800,- ex moms


BOOK AFKLARINGSSAMTALE HER

Deluxe


For dig/Jer der bare ikke vil nøjes, men som kan se fordelene i at have en STOR billedbank lige ved hånden til markedsføring og promovering af den unikke virksomhed.


Du får:


Afklaringssamtale, hvor vi afdækker behov og ønsker

Op til 4 timers fotografering

35 digitale billeder (mulighed for tilkøb)

Sparring og vejledning til brug på fx. SoMe.

Op til 5 personer.

Mulighed for to lokationer.


Din investering:

3499,- ex moms


BOOK AFKLARINGSSAMTALE HER

HUSK: Jeg tilbyder altid en GRATIS uforpligtende samtale telefonisk, inden du bestemmer dig.

Alle pakker er eksklusiv kørsel.


Hos YourBlitz er du i trygge og professionelle hænder.

Jeg ser frem til vores samarbejde!
Kan du ikke se dig eller din virksomhed i ovenstående pakker?

Jeg hjælper dig med en skræddersyet løsning og udarbejder et tilbud, der passer lige præcis til dig og din virksomhed!