Afslappet og naturlig gravidfotografering


Lad mig gøre dig rolig fra start...

For mig er det vigtigt, at fotograferingen bliver en tryg oplevelse for dig. Du skal gerne føle dig komfortabel og afslappet, så du måske glemmer at være nervøs. Uanset om du føler dig tilpas i din gravide krop, så lover jeg, at jeg vil gøre mit bedste for at du får en fantastisk oplevelse.

Størstedelen af de kvinder jeg fotograferer har ikke prøvet at stå foran et kamera på den måde før, men jeg guider dig hele vejen, så vi sammen når et skønt resultat. Det er helt naturligt, at være nervøs.

 

Jeg fotograferer udendørs hele året rundt på forskellige lokationer og du er selvfølgelig medbestemmende i hvilket udtryk du gerne vil have i billederne.

 

For at få de bedste billeder anbefaler jeg, at du er i graviditetsuge 25-36. Her begynder maven ofte at have den flotte spændte runding og det er samtidig ikke for tæt på termin.

Husk at book tid i god tid forinden.

 

Overvej om du ønsker rekvisitter med på billedet, så som små sko, scanningsfoto, bamser eller noget helt andet kreativt.

 

Hos mig har du mulighed for at låne forskellige kjoler. Jeg har flere forskellige farve - både store, lange, og tætsiddende casual kjoler, så der er lidt til enhver smag. Jeg anbefaler at man medbringer sort og hvidt undertøj (evt. Hudfarvet), da det fungerer under de fleste kjoler.

Hvis du føler dig mest komfortabel i dit eget tøj, er du også meget velkommen til at tage det på. Jeg anbefaler selvfølgelig, at det er noget der fremhæver den fine babybule.

 

Du er selvfølgelig også velkommen til at have børn, partner eller andre med på billederne uden merpris.


Det kan være en god idé at have en ledsager med under fotograferingen. Vedkommende kan fungere som en god støtte eller assistent i flere sammenhænge.


Har du nogle spørgsmål forinden, er du meget velkommen til at kontakte mig. Ingen spørgsmål er for store eller små - det vigtigste er, at din oplevelse bliver god!

 

Jeg glæder mig til at skabe helt unikke minder sammen med dig!

"As long as we're breathing it's not to late to change your story"


- 𝓈𝒶𝒻𝑒 𝓉𝒽𝑒 𝓂𝑒𝓂𝑜𝓇𝒾𝑒𝓈"Pregnancy is the only time in life when you'll fall in love with someone you haven't met"


- 𝓈𝒶𝒻𝑒 𝓉𝒽𝑒 𝓂𝑒𝓂𝑜𝓇𝒾𝑒𝓈