Handelsbetingelser


Hvad er vigtigt at være opmærksom på, når du booker en fotografering hos YourBlitz

Booking

Hvis du ønsker at booke en fotografering ved mig, foregår det ved at udfylde formular her på siden, på Facebook eller via min Instagram konto.

Jeg bor i Videbæk, i Vestjylland mellem Herning og Ringkøbing, men kører gerne til Jer - mod betaling. I og omkring Videbæk-området vil kørsel være gratis.

Jeg har forskellige udvalgte lokationer som jeg ofte bruger, men jeg aftaler altid i samarbejde med Jer, hvor det skal være, sådan at billederne afspejler Jer og det I kan lide.


Betaling

Betaling sker via anførte konto nummer på afsendte faktura. Betalingen skal falde indenfor 8 dage. Efterfølgende færdigredigerer jeg jeres valgte billeder og eventuelle tilkøb betales via ny faktura.


Levering af billeder

Jeg leverer udelukkende redigerede billeder, det er derfor ikke muligt at modtage rå filer.

Billederne repræsenterer mig som fotograf og min stil. Jeg færdigredigerer de bedste billeder fra Jeres fotoshoot, som leveres til Jer i et online galleri, hvor I kan udvælge dem I ønsker. Udvælgelsen sker blot ved at give de ønskede billeder et lille hjerte. Når I har udvalgt billederne I ønsker, sender jeg Jer billederne i fuld opløsning til oplyste mailadresse.

Jeg bestræber mig på, at I får Jeres billeder så hurtigt som muligt, men op til 8 hverdage. I nogle perioder kan der forekomme længere leveringstid.

Billederne leveres i højeste kvalitet, og kan bruges på både sociale medier samt printes i større format.


Fortrydelsesret

Fortrydelsesretten frafalder, så snart fotograferingen er påbegyndt. Der er ligeledes ingen returret på de digitale billeder, da disse er fremstillet individuelt til jer, hvorfor varen ikke kan refunderes.


Ophavsret/brugsret/GDPR

Når du modtager dine billeder, har du brugsretten over dem. Du må derfor anvende dine billeder til privat brug, forære dem i gave, printe dem samt dele dem på dine sociale medier. Dog er det ikke tilladt, at ændrer billederne ved, at tilføre egne filtre eller lave egen redigering og på anden vis lave billederne anderledes end da du modtog dem.

Det er heller ikke tilladt, at lave skærmprint af billeder som deles i fx story eller opslag på Instagram. Ligeledes må billeder heller ikke screenshottes fra mail og/eller onlinegalleriet.

Billederne leveres altid med vandmærke på indtil filerne er udvalgt og evt. tilkøbt. 


Jeg bruger meget gerne Jeres billeder til denne hjemmeside, Instagram og Facebook. Det fungerer som portofolio og derfor er de en vigtig del af mit arbejde som fotograf. Det er på disse platforme jeg er synlig og andre kan se mit arbejde.

Billederne kan også bruges til reklame, konkurrencer og lign.

Men i henhold til GDPR, skal understreges at jeg har ALTID har en klar skriftlig aftale med kunden i forhold til brug af billeder og jeg accepterer selvfølgelig, hvis offentliggørelse af billederne ikke ønskes.