Et udpluk af kundernes oplevelser

"Rikke har nu igen tryllet bag kameraet og fanget de flotteste billeder af vores lille søn på 6 måneder. Hun forstår at fange alle de skønne og skøre grimasser som han har, helt på hans præmisser. Det var en kold dag og vi havde derfor hurtige skift fra barnevogn til kasse/tæppe og straks var Rikke på pletten, effektivt og hurtigt så ingen kom til at fryse. Vi er vilde med resultatet og hvor var det svært at udvælge billederne i det store galleri hun sendte. Vi vil varmt anbefale Rikke til alle vi kender. Tak for at være professionel, venlig, sjov og dygtig"
 • Gitte
"Fantastisk fotograf, der er nede på jorden, god med børn og i samarbejde får vi som kunde, det vi ønsker med billederne"
 • Vicki

"Rikke er en dygtig og professionel fotograf, som er nærværende og god til at skabe en tryg atmosfære. Vi har fået taget familiefotos i forbindelse med konfirmation, hvor Rikke var suveræn til at fange både konfirmandens og de mindre søskendes opmærksomhed, og billederne er så flotte. Vi kan varmt anbefale YourBlitz"

"Rikke har formået med sine billeder, at forevige vores døtre på den skønneste og naturligste måde. Hele oplevelsen var som en leg for vores piger, takket være Rikkes søde og afslappede tilgang. Vi er kæmpe fan og tøver ikke med at kontakte hende igen næste gang vi skal bruge en fotograf"
 • Maja
"Jeg har som leder af Babysalmesang ved Videbæk Kirke benyttet Rikke som fotograf til at tage fotos undervejs i vores sangforløb. Jeg havde brug for nogle gode situationsbilleder med babyerne og deres forældre, som kunne illustrere, hvad vi leger til Babysalmesang.
Jeg kendte Rikke fra dengang hun selv havde sit barn med til Babysalmesang hos mig, og jeg vidste samtidigt, at hun som uddannet pædagog har stor indlevelse i små børns oplevelser og univers. Derfor var jeg ikke i tvivl om, at Rikke ville kunne indfange de bedste og dejligste øjeblikke med babyerne under salmesangen.
Mine forventninger til Rikkes billeder er blevet indfriet til fulde. Nu har jeg nogle skønne fotos til brug i kirkens PR-materiale. Jeg vil give min bedste anbefaling til Babyblitz <3"
 • Tina
"Rikke var imødekommende og nem at snakke med fra første øjeblik. Hun havde udvalgt en lokation i nærområdet hvor hun bor, som var virkelig flot, selvom det var påske og træerne endnu ikke var sprunget helt ud. Jeg havde været i tvivl om hvorvidt man skulle have en fotograf til at forevige maven, men efter at have set resultatet er jeg ikke i tvivl. Det er jo vildt hvad kroppen kan. Rikke fandt de gode spots og instruerede godt i hvordan jeg skulle stå og hvor jeg skulle kigge hen, så det blev så naturligt som muligt. Vi prøvede forskellige spots og outfit, så man fik noget at vælge imellem. Overordnet en rigtig god oplevelse med virkelig skønne billeder som resultat. Jeg vil klart anbefale Rikke til andre gravide"
 • Gitte"Jeg kan virkelig anbefale at kontakte Rikke, hvis du ønsker at få taget gode billeder, f.eks. af din babybule.
Rikke er fantastisk! Hun er sød, forstående, rolig, lyttende til dine ideer og så kommer hun med forslag og tanker til, hvordan billederne bliver endnu bedre. Skal jeg have tage taget billeder igen - kigger jeg klart Rikkes vej!
Stor ros herfra"
 • Christina"Dygtig fotograf som er god til at fange de perfekte øjeblikke med kameraet, og udnytte den skønne natur"
 • Sarah"Vi har fået taget milepælsbilleder 3, 6, 9 og 12 måneder. Først var jeg lidt skeptisk, med at man kun fik taget billeder udenfor, men Rikke har total overbevist mig om noget andet. Hun fanger barnet i naturlige omgivelser, og det kommer der de smukkeste og flotteste billeder ud af.
Hun er god til at fange de mange udtryk vores søn har, om han smiler over eller femøren eller er en lille skeptiker.
Derudover er hun altid med på vores gode og skøre ideer. F.eks. Hvis man skal kører med bar mås på en Porsche.
Jeg vil klart anbefale Rikke til andre, som vil have billeder af deres dyrebareste"
 • Marianne


"Tak for dig og dit fantastiske væsen! Det var en fornøjelse og være din model for en dag. Det var meget professionelt og du var enormt god til at berolige mig/os, så vi følte os trygge i det"
 • Tilde


"Vi har for 2. gang bestilt BabyBlitz til konfirmationsfoto. Igen en fantastisk oplevelse. Fotografen Rikke rammer plet i forhold til vores ønsker. Hun er indlevende og rolig og ikke mindst tager hun fantastiske billeder til en fair pris"
 • Jane
"Jeg var så heldig og vinde sådan en omgang hvor søde Rikke ville komme og tage billeder af mine piger. Jeg er virkelig forelsket i det hun har fanget ved dem. De er ramt spot on. Der er så mange gode så det bliver ikke nemt at vælge. Glæder mig til at få dem fremkaldt så vi kan nyde dette syn hver dag. Hvis I overvejer at få taget billeder, så kontakt Rikke, hun er så dygtig til børn og fange det gode i dem, stor anbefaling herfra"
 • Camilla
"Mine varmeste anbefalinger til BabyBlitz. Rikke er utrolig god til børn og mine drenge følte sig hurtigt godt tilpas hos hende. Vi fik de fineste billeder, som blev præcis som vi ønskede"
 • Gitte
"Meget dygtig og professionel fotograf, som giver sig god tid. Man føler sig i trygge hænder og så er hun meget dygtig til børn. Hun sætter sig i børnehøjde og lytter til børnene og deres behov. Så jeg kan kun sende varme anbefalinger herfra"
 • Rikke

"Meget dygtig og professionel fotograf, som giver sig god tid. Man føler sig i trygge hænder og så er hun meget dygtig til børn. Hun sætter sig i børnehøjde og lytter til børnene og deres behov. Så jeg kan kun sende de varmeste anbefalinger herfra"

 • Cecilie

Må jeg høre din oplevelse?

Hvis du har været foran kameraet hos mig og har lyst til at skrive en lille notits om oplevelsen, vil jeg blive meget glad.

Lad mig høre din oplevelse