OPHØRSUDSALG

Alle plakater sælges til 80,- uden ramme


Tag et stykke af naturen med ind i stuen, badeværelset eller som udsmykning i sommerhuset. Kun fantasien sætter grænser.


Billederne har jeg navngivet, fordi de med naturens smukke udtryk skaber en hel særlig stemning. Prøv og gå på opdagelse i billederne og mærk om nogen af billederne også rammer dig


Plakaterne fås i størrelse 20x30

Livets vej

Vi kender ikke vejen, men den er der. Der er bump og bakker og de går både op og ned. Indimellem snubler man over livet og slår sig måske mere end som så. Alt hvad vi oplever på livets vej sætter sine spor. På godt og ondt. Slutproduktet er en rygsæk fyldt med erfaringer.

Men én ting er sikkert: DIN vej vælger DU.

Glædestårnet

Der er så mange ting at være taknemmelig for, hvis blot man åbner øjnene.

Keep it simple

Nogen gange skal det hele ikke være så kompliceret. Gør det der virker for dig, i stedet for t lade dig påvirke af andre.

Fyrtårnet

Et kig udover livets vej.

Vinterlys

Vinterens kulde kan mærkes og tiden kan føles lang og mørk. Men indimellem er der små sprækker af lys - grib dem og mærk at livet er DET HELE.

The only one

Er du ensom eller nyder du roen? Giv dig selv en pause. En pause hvor DU er i centrum og hvor du er the only one. Det er ikke egoistisk, det er selvkærligt.

Step by step

Livets faser vil altid være en blanding af gode ting og udfordringer. Sådan er det for alle. Hvis man formår at være til stede i nuet og tage tingene skridt for skridt, kan livet føles lettere.

High love

Størst af alt, er kærligheden. Kærligheden til dig selv. Du er midtpunktet i livets fest og hvis du forstår at fejre DIG, kan du nemmere hjælpe andre på vej.

Together

Sammen kan vi noget helt særligt. Vi er et hold, et fællesskab, vi er nogen. Kærligheden er stærk og dyrebar.


Stille vej

Et magisk drømmeunivers - broen til lige præcis der, hvor du gerne vil være. Tænk hvis du kunne bevæge dig ud af en stille vej og bare være. Lige der.


Stille sind

Forestil dig hvis du lukkede øjnene på dette sted. Mærk luften, duftene og hvordan din krop fyldes op med god energi til dit stille sind.


Naturlig balance

At balancere i livets store rutsjebane er en svær opgave. Det udfordrer, det kilder, det giver muligvis ar på sjælen, men det er ofte det hele værd. Benyt taknemmeligheden som kompas og tro på at livet går sin gang.

Ønsker du en bid af naturen med indenfor? Bestil nemt og enkelt herunder.

Der tages forbehold for udsolgte plakater.

Her kan du skrive hvilke plakater du ønsker, hvor mange og om du ønsker jeg skal pakke dem ind til dig. Indpakning er selvfølgelig gratis.